Prezentul document descrie si prezinta Utilizatorului Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare a Serviciului Travel Romania prin website-ul www.travelromaniachannel.com   (“Termenii si conditiile”).

Termenii si conditiile au valoare contractuala intre Travel Romania Channel srl  ( în continuare TRAVEL ROMANIA )  si Utilizatorii Serviciului Travel Romania prin website-ul www.travelromaniachannel.com . Prin utilizarea Serviciului Travel Romania , inclusiv prin inregistrarea la acest serviciu, Utilizatorii accepta Termenii si conditiile, asigurand TRAVEL ROMANIA ca a citit cu atentie prevederile acestora si ca a inteles pe deplin continutul lor.

TRAVEL ROMANIA este Travel Romania Channel srl, persoana juridica romana, cu sediul in Timișoara, Bd. 3.august 1919 nr. 33, cam.3, cod fiscal 40812236, inmatriculata la ORC Timiș cu nr. J35/1439/2019, avand contul bancar IBAN RO77BTRLRONCRT0504038401, deschis la Banca Transilvania Timisoara.

“Utilizator” inseamna orice persoana fizica, utilizator al serviciilor de comunicatii electronice care acceseaza si utilizeaza Serviciul Travel Romania .

Versiunea in vigoare a Termenilor si conditiilor poate fi accesata in orice moment de Utilizator pe pagina website-ului www.travelromaniachannel.com.

Despre Serviciul Travel Romania

Travel Romania prin website-ul www.travelromaniachannel.com este un serviciu media audiovizual la cerere sustinut de publicitate care, prin accesarea si utilizarea sa de catre Utilizatori, ofera acestora posibilitatea de a vizualiza Continutul furnizat de TRAVEL ROMANIA.

Continutul Serviciului Travel Romania

Serviciul Travel Romania este un serviciu gratuit care permite Utilizatorilor care detin conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil sa acceseze un continut foarte variat de programe audiviovizuale turistice, cum ar fi, dar fara a se limita la, filme promo, emisiuni informative si/sau de turism, program web TV neliniar, produse nationale si/sau international cu continut turistic etc.

Continutul furnizat in cadrul Serviciului Travel Romania este:

 • continut web TV neliniar, respectiv spoturile turistice comunicate public, integral sau partial, disponibil pentru vizionare exclusiv Utilizatorilor care au un cont de Utilizator;
 • continut neliniar, de tip video la cerere, a carui vizualizare se realizeaza la cererea individuala a Utilizatorului si la momentul ales de acesta, in cadrul unei perioade de disponibilitate comunicate in prealabil de TRAVEL ROMANIA si/sau
 • continut neliniar, de tip Catch-Up, respectiv Continut deja difuzat de si pe posturile de televiziune partenerilor al TRAVEL ROMANIA, care poate fi accesat la cererea individuala a Utilizatorului, in cadrul perioadei de disponibilitate comunicate in prealabil de TRAVEL ROMANIA.

TRAVEL ROMANIA nu garanteaza o anumita perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului Travel Romania prin website-ul www.travelromaniachannel.com. Daca perioada de disponibilitate a Continutului in cadrul Serviciului Travel Romania prin website-ul www.travelromaniachannel.com inceteaza inaintea termenului de vizionare ales de Utilizator, Utilizatorul nu va mai avea acces la Continut.

Continutul este disponibil, in general, pentru vizionare pe teritoriul Romaniei și din afara României  prin intemediul website-ul www.travelromaniachannel.com compatibil cu dispozitive de operare, fixe si mobile, conectate la internet. Utilizatorii pot intampina restrictii in accesare, utilizare sau tentativa de accessare si/sau utilizare a Continutului in sau din afara Romaniei (inclusiv in roaming), urmare a limitarilor de exploatare a drepturilor de proprietate intelectuala impuse de furnizorii continutului disponibil in Serviciul Travel România.

Travel Romania Channel srl invedereaza Utilizatorilor ca aceste restrictii de acces pot fi evidentiate sau nu in interfata Serviciului Travel România si ca incalcarea lor de catre Utilizatori poate constitui infractiune, care se pedepseste in conditiile legii. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru utilizarea accidentala a Serviciului Travel România atunci cand acesta se afla in zona de granita a Romaniei, astfel incat orice cost suplimentar generat in sarcina sa de aceasta accesare si/sau utilizare a Serviciului Travel România nu va putea fi imputa Travel Romania Channel srl.

Toti Utilizatorii au dreptul sa foloseasca serviciile oferite de Travel Romania Channel srl prin intermediul Serviciului Travel România prin website-ul www.travelromaniachannel.com atat timp cat nu incalca prevederile Termenilor si conditiilor. Unele facilitati sunt disponibile, din ratiuni de drepturi de autor, doar vizitatorilor din Romania.

Continutul Serviciului Travel România este furnizat de Travel Romania Channel srl cu buna credinta. Serviciul Travel România va fi folosit de Utilizator pe seama responsabilitatii proprii, iar Travel Romania Channel srl nu va putea fi tinuta responsabila pentru nicio urmare negativa ce ar putea rezulta din accesarea si/sau utilizarea Serviciului Travel România in lipsa culpei sale dovedite. Accesul la Serviciul Travel România este permis persoanelor de orice varsta. Cu toate acestea, accesul la un anumit Continut poate avea restrictii de varsta, indicate prin etichete. Spre exemplu, etichetele „18” in cazul unor programe audiovizuale indica faptul ca anumite categorii de continut video sunt permise doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

Structura Serviciului Travel România (inclusiv variantele in care este oferit/organizat Continutul in cadrul Serviciului) este cea disponibila la momentul accesarii pe website-ul www.travelromaniachannel.com.

Fara instiintarea prealabila a Utilizatorului Travel Romania Channel srl are dreptul sa modifice structura si Continutul Serviciului Travel România. Modificarile pot fi facute in functie de politica editoriala a Travel Romania Channel srl, de negocierile cu furnizorii de Continut, de audienta posturilor de televiziune ale partenerilor Travel Romania Channel srl, de numarul de accesari a Continutului, precum in functie de orice alti factori care pot influenta aceasta structura a Serviciului Travel România. Astfel, Travel Romania Channel srl poate, dar fara a se limita la, sa introduca sau sa scoata din Continutul Serviciului Travel România si/sau sa elimine un anumit tip de program audiovizual din Continut.

 

 

Accesul la Serviciul Travel România

Accesul la Serviciul Travel România se poate realiza prin simpla navigare pe website-ul www.travelromaniachannel.com fara a avea un cont de Utilizator sau prin crearea unui cont de Utilizator si comunicarea, in acest scop, a urmatoarelor date ale Utilizatorului: numele, prenumele si adresa de e-mail. Toate aceste informatii trebuie sa fie reale, corecte, complete si actuale. Contul de Utilizator functioneaza pe baza de nume de Utilizator si parola. Utilizatorul intelege ca Travel Romania Channel srl nu poate garanta disponibilitatea si acceptarea niciunui nume de Utilizator solicitat de Utilizator in scopul inregistrarii. Recomandarea Travel Romania Channel srl este ca parola sa ramana confidentiala.

Travel Romania Channel srl nu va cere in nicio circumstanta Utilizatorului dezvaluirea parolei. Contul de Utilizator este destinat  exclusiv pentru uz personal. Utilizatorul se obliga sa notifice imediat Travel Romania Channel srl ori de cate ori o persoana identificata sau neidentificata, fara  permisiunea Utilizatorului, acceseaza sau ar putea eventual accesa Serviciul cu ajutorul datelor de identificare ale contului de Utilizator. Utilizatorului ii revine intreaga responsabilitate pentru actiunile sale decurgand din aceasta calitate si garanteaza respectarea obligatiilor prevazute in prezente Termeni si conditii.

Utilizatorul se va asigura ca toate instructiunile/actiunile date/intreprinse prin intermediul Serviciului Travel România sunt corecte si complete. In caz contrar, Travel Romania Channel srl nu raspunde de erorile care pot aparea ca urmare a nerespectarii de catre Utilizator a acestei obligatii. Utilizatorul autorizeaza Travel Romania Channel srl sa actioneze pe baza instructiunilor date de Utilizator chiar daca  instructiunile respective contrazic la un moment dat alte instructiuni anterioare. Utilizatorul da instructiuni Travel Romania Channel srl prin accesarea Serviciului Travel România si prin introducerea numelui si parolei sale de Utilizator.

Functionarea Serviciului Travel România

Travel Romania Channel srl va depune toate eforturile rezonabile pentru furnizarea neintrerupta a Seviciului Travel România. Travel Romania Channel srl nu raspunde si nu garanteaza, insa, furnizarea continua a Serviciului Travel România si disponibilitatea lui pentru Utilizator. Furnizarea Serviciului este conditionata de mai multi factori inclusiv, dar fara a se limita la, dispozitivele folosite de Utilizator, calitatea serviciilor de internet furnizate de tertii contractati de Utilizator, lipsa de capacitate a legaturilor de interconectare intre retelele acestor furnizori de internet si reteaua de livrare de Continut a Travel Romania Channel srl, existenta unor erori tehnice (inclusiv virusarea) a dispozitivelor Utilizatorului, gradul de incarcare a retelei utilizate de Travel Romania Channel srl pentru furnizarea Serviciului Travel România etc. Travel Romania Channel srl este indreptatit sa intrerupa furnizarea Serviciului Travel România pentru efectuarea de lucrari:

 • de intretinere la website-ul travelromaniachannel.com si/ori la reteaua tehnica prin care se furnizeaza Serviciul Travel România,
 • de inlocuire a oricarui element al acestora si/sau
 • de modernizare (actualizare) a acestora.

Dotari tehnice minime

Pentru o utilizare neintrerupta a Serviciului Travel România prin websait-ul www.travelromaniachannel.com , sunt necesare, cu titlu exemplificativ, urmatoarele dotari tehnice minime: Procesor Pentium la o viteza de 4 2 Ghz, 2GB RAM, Placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare minim Windows 7 sau MacIntosh, browser de Internet care suporta Html5 video player, cum ar fi, dara fara a se limita la, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari. Pentru a rula filme in calitate inalta, conexiunea la Internet trebuie sa aiba o viteza minima de 2 Mb/s. Travel Romania Channel srl poate modifica oricand compatibilitatile Serviciului Travel România cu diferitele sisteme de operare si browsere si nu-si asuma raspunderea in legatura cu nefunctionarea echipamentului hardware folosit de Utilizator. Accesarea si/sau utilizarea Serviciului Travel România pe dispozitive mobile se face exclusiv prin intermediul versiunii de mobil a website-ului www.travelromaniachannel.com.

Utilizarea Serviciului Travel România

Utilizatorul se obliga sa utilizeze Serviciul Travel România in limite rezonabile si in conditiile unei practici loiale. Serviciul Travel România nu poate fi folosit de Utilizator in scopuri comericiale sau in vederea obtinerii de profit. Sunt considerate activitati frauduloase ale Utilizatorului, de exemplu, dar fara a se limita:

 • furnizarea de informatii eronate/false oricand pe parcursul relatiei comerciale dintre Utilizator si Travel Romania Channel srl (negociere, incheiere, incetare);
 • furnizarea Serviciului Travel România catre terti (contra cost sau in mod gratuit) sau in orice alte scopuri decat cele prevazute in aceste Termeni si conditii;
 • copierea si/sau exploatarea, integrala sau partiala Continutului Serviciului Travel România de catre Utilizator, in orice mod neautorizat prin prezentul Contract ;
 • introducerea in Serviciul Travel România, cu buna stiinta, de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare;
 • incercarea Utilizatorului sa obtina accesul neautorizat la website-ul travelromaniachannel.com, la serverul pe care este gazduit website-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectata la website;
 • atacul Serviciului Travel România prin intermediul unui atac „denial-of-service” sau „distributed denial-of service”;
 • incalcarea restrictiilor de utilizare a Serviciului Travel România;
 • recomercializarea (cu titlu gratuit sau oneros) a Serviciului Travel România catre terti, precum si orice tentativa de a realiza oricare dintre aceste actiuni. Daca prin orice forma de utilizare frauduloasa a Servicului Travel România Utilizatorul comite, in conditiile legii, o infractiune, Travel Romania Channel srl are dreptul sa raporteze orice astfel de incalcare autoritatilor competente de aplicare a legii si sa coopereze cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii Utilizatorului. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul Utilizatorului de a utiliza Serviicul Travel România va inceta de indata.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Serviciului Travel România (ex: brevete de inventii, marci, drepturi de autor, drepturi conexe dreptului de autor, know-how), prezente sau viitoare, apartin in integralitate Travel Romania Channel srl si/sau subcontractorilor sai, iar Utilizatorul nu dobandeste niciun drept de proprietate intelectuala asupra Continutului Serviciului Travel România si/sau oricarora dintre elementele aici mentionate.

Astfel, dar fara a se limita la, Utilizatorul nu dobandeste drepturi de autor si/sau conexe dreptului de autor asupra operelor (de exemplu, muzica, video, Film promo, program de televiziune, grafica etc), prestatiilor (de exemplu: interpretarile actorilor, cantaretilor,dansatorilor) si/sau fonogramelor, drepturi asupra marcilor (de exemplu, asupra denumirilor posturilor si programelor de televiziune, altor furnizori de Continut etc.), drept asupra inventiilor, drepturi de utilizare imagine, nume si/sau voce etc.

Drepturile de proprietate intelectuala se intind atat asupra Serviciului Travel România , privat, individual, ca intreg, cat si asupra oricaror fragmente, componente sau elemente, de orice natura din sau ale acestuia.

Folosirea de catre Utilizator a oricaruia dintre sau a tuturor produselor purtatoare de drepturi de proprietate intelectuala constand in, decurgand din sau avand legatura cu Serviciul Travel România, Continutul si/sau website-ul www.travelromaniachannel.com in orice alt scop si in orice alta forma decat cele expres permise prin prezentul document, autorizarea de catre Utilizator a unei astfel de folosiri (inclusiv prin neinterventia in scopul incetarii unei folosiri ilicite de care Utilizatorul ia cunostinta), precum si orice incercare de a folosi/autoriza orice astfel de folosiri poate constitui infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.

De asemenea, Utilizatorul intelege si accepta faptul ca este pe deplin responsabil pentru toate prejudiciile cauzate Travel Romania Channel srl prin savarsirea oricarora dintre actiunile/inactiunile de care se face vorbire in aceasta clauza.. Utilizatorul care observa incalcarea acestor reguli pe site este rugat sa ne informeze la adresa de e-mail suport@travelromaniachannel.com

Link-uri catre alte domenii web

Serviciul Travel România poate contine link-uri catre website-uri care nu sunt administrate sau care nu sunt aflate in controlul sau direct. Serviciul Travel România ofera link-uri catre terte website-uri cu buna credinta si nu este responsabil pentru continutul acestora din urma.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin utilizarea Serviciului Travel România Utilizatorul intelege ca Travel Romania Channel srl poate prelucra datele sale cu caracter personal conform Politicii de Confidentialitate a Travel Romania Channel srl. Pentru a fi informat cum Travel Romania Channel srl prelucreaza datele cu caracter personal si care sunt drepturile sale, Utilizatorul trebuie sa citeasca cu atentie aici.

Dezactivarea contului Utilizatorului

Pentru dezactivarea contului, Utilizatorul trebuie sa inainteze catre Travel Romania Channel srl o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Timișoara, Bd 3. August 1919 nr.33, cam.3, Județ Timiș sau sa o trimita scanata pe e-mail la adresa suport@travelromaniachannel.com

Servicii de comunicare

Serviciul Travel România ofera dreptul Utilizatorilor de a comenta Continutul Serviciului Travel România, sub conditia de a respecta Termenii si conditii, precum si regulile specifice adnotarii continutului respectiv.

Comentariile Utilizatorilor vor fi intotdeauna in limitele bunului simt si nu vor folosi un limbaj:

 • injurios, vulgar,
 • care sa reprezinte forme de manifestari antisemite sau xenofobe,
 • care sa discrimineze pe motive de rasa, religie, nationalitate, sex, orientare sexuala, etnie sau pe orice alt motiv,
 • care sa faca prezentarea apologetica a regimurilor totalitare (nazist, comunist etc), a autorilor crimelor si abuzurilor acestor regimuri, precum si denigrarea victimelor acestora,
 • care sa aduca atingere drepturilor de proprietate intelectuala, demnitatii, imaginii, vietii private si/sau oricaror altor drepturi sau interese legitime ale oricarei persoane.

De asemenea, comentariile Utilizatorilor nu vor contine si nici nu vor reprezenta o reclama la orice produse si/sau servicii ale tertilor sau linkuri catre alte website-uri, inclusiv website-uri care ofera posibilitatea accesarii ilegale a unor materiale protejate de drepturi de autor.

Travel Romania Channel srl isi rezerva dreptul de a monitoriza comentariile publicate de Utilizatori prin intermediul Serviciului Travel România si de a elimina continutul considerat nepotrivit si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila in cazul incalcarii Termenilor si conditiilor. Utilizatorilor le revine intreaga responsabilitate pentru comentariile pe care le fac pe Site, fiind singurii raspunzatori in fata oricaror autoritati publice si/sau persoane vatamate daca Comentariul contravine in general sau contine elemente care contravin prevederilor legale in vigoare (inclusiv decizii CNA sau regulamente emise de orice alta autoritate) sau prejudiciaza drepturile/interesele legitime ale oricarei persoane. Utilizatorii transfera Travel Romania Channel srl, cu titlu exclusiv, toate drepturile de proprietate intelectuala asupra comentariilor publicate pe website-ul www.travelromaniachannel.com , Travel Romania Channel srl fiind indreptatit sa exploateze aceste comentarii in orice modalitate (prin repoducere, comunicare publica pe internet etc), in orice media (presa scrisa, presa online, radio, televiziune etc) si pe orice tip de suport (fizic, digital etc). Travel Romania Channel srl este indreptatit sa utilizeze comentariile, in principal, dar fara a se limita la, pentru exploatarea Serviciului Travel România (inclusiv prin crearea de elemente de interactivitate), in orice campanii de promovare, marketing si publicitate organizate de sau pentru Travel Romania Channel srl  in legatura cu Serviciul Travel România, Travel Romania Channel srl  si/sau orice alt tert cu care Travel Romania Channel srl decide sa-si asocieze imaginea.

Incalcarea Termenilor si Conditiilor

In cazul nerespectarii Termenilor si conditiilor, Travel Romania Channel srl  isi rezerva dreptul de a suspenda furnizarea Serviciului Travel România prin websait-ul www.travelromaniachannel.com  si/sau de a anula orice cont al oricarui Utilizator fara notificare prealabila.

Modificarea termenilor si conditiilor

Travel Romania Channel srl  isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila Termenii si conditiile. Orice schimbare va fi publicata pe website-ul www.travelromaniachannel.com . Utilizarea Serviciului Travel România este o confirmare a faptului ca esti familiar cu cele mai recente modificarile aduse de Travel Romania Channel srl Termenilor si conditiilor.

Suport

Pentru orice intrebari sau sesizari, va rugam sa ne contactati la suport@travelromaniachannel.com